Contracten en tarieven

Onderhoudscontract vetput

Indien u geheel ont zorgt wilt worden betreffende het onderhoud op uw vetput kunnen wij u een onderhoudscontract aanbieden. De voordelen hiervan voor u zijn als volgt. Wanneer wij met u een onderhoudscontract aangaan komt u bij ons in het systeem terecht en zullen wij periodiek telefonisch contract met u opnemen om een afspraak in te plannen voor het onderhoud op uw vetput. Vanzelfsprekend houden wij rekening met uw voorkeuren van dagen en/ of tijdstippen. Wanneer het u bijvoorbeeld het beste uitkomt als wij alleen op maandag, voor of na de middag of op dagen waarop de zaak gesloten is langskomen, is dit geen enkel probleem.

Voorafgaand zullen wij in overleg met u de frequentie van het onderhoud bepalen. Als blijkt dat de vetput te veel of te weinig wordt onderhouden zullen wij met u hierover contact opnemen om de frequentie aan te passen. Zo bent u altijd gewaarborgd van een goede werking van uw vetput en voldoet u te alle tijden aan de wettelijke verplichtingen.

Door ons groeiende klantenbestand kunnen wij verschillende routes efficiënt combineren, hierdoor worden de kosten voor een onderhoudscontract nog aantrekkelijker. Wij bieden u graag geheel vrijblijvend de mogelijkheden van een onderhoudscontract aan. Deze service is ten alle tijden opzegbaar. U bent daarom nergens aan verbonden en u zit ook niet automatisch vast aan een prijsverhoging.Uw voordelen;

• Ten allen tijden opzegbaar, u zit nergens aan vast.
• U komt automatisch in ons planningssysteem, uw vetput wordt altijd en op tijd geledigd.
• Wij houden rekening met uw voorkeuren van tijden voor ledigen.
• Vooraf afgesproken prijzen, dus geen onverwachte prijsstijgingen.
• Indien mogelijk reinigen van keukenleidingen zonder bijkomende kosten.
• Wij beschikken over moderne machines zodat overlast beperkt blijft.
• Gegarandeerd snelle service bij eventuele tussentijdse ledigingen of verstoppingen.
• Jarenlange ervaring en representatief personeel.Gratis advies

Wilt u gratis advies over de contracten die wij uw bedrijf kunnen bieden voor uw vetafscheider / vetput? Neem geheel vrijblijvend contact op via 015 - 262 61 61. Wij horen het graag van u!Geef uw vetput, vetafscheider in onderhoud van Zegwaard Rioolontstopping!

VOOR ONDERHOUD PLAATSEN EN LEGEN VAN VETPUTTEN!

[profiler]
Memory usage: real: 24641536, emalloc: 23982720
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem