Fecaliën & Olie

Septic tank laten plaatsen, legen en reinigen

Na verloop van tijd hopen de reststoffen in uw septic tank op. Dit is het moment dat uw septic tank geleegd en gereinigd moet worden. Door uw septic tank vakkundig te laten legen en reinigen door Zegwaard Rioolbeheer loop u niet het risico dat u wordt blootgesteld aan allerlei ziekteverwekkers.
Lees hier meer informatie over septic tanks.Kruipruimtes leegzuigen en leegpompen

Zegwaard Rioolbeheer kan de kelder en/of kruipruimte leegpompen of leegzuigen met behulp van één van onze vacuümwagens. Na het leegzuigen van een kruipruimte is het raadzaam om de grond van de kruipruimte te bedekken met een laag zand.
Lees hier meer informatie over het leegpompen van kruipruimtes.Olieafscheiders en slibvangputten in wasstraten

Elk bedrijf waar oliehoudendafvalwater en/of slib vrijkomt is wettelijk verplicht de olieafscheider of slibvangput periodiek te laten legen.
Zegwaard kan dit zowel periodiek door middel van een onderhoudscontact voor u uitvoeren, maar als u uw olieafscheider of slibvangput eenmalig wilt laten legen is dit ook geen enkel probleem.
Lees hier meer informatie over het onderhoud en legen van olieafscheiders in wasstraten.Slibput legen en onderhoud

Door preventief en periodiek onderhoud aan uw slibput en de daartoe behorende leidingsstelsels te laten uitvoeren door Zegwaard voorkomt u dat u en uw klanten voor vervelende verrassingen komen te staan.
Lees hier meer informatie over het onderhoud en legen van slibputten.Grondwater wegpompen

Als het grondwater hoger staat dan het bodem peil van de vetput, dient er eerst bronbemaling, ook wel drainage genoemd, te worden toegepast. De bronbemaling zorgt ervoor dat tijdelijk het grondwater verlaagd wordt, zodat de locatie voor de vetput veilig en droog uitgraven kan worden.
Lees hier meer informatie over grondwater wegpompen.VOOR ONDERHOUD PLAATSEN EN LEGEN VAN VETPUTTEN!

[profiler]
Memory usage: real: 24641536, emalloc: 23981968
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem