Kruipruimte leegpompen

Vochtproblemen, vochtwering & vochtbestrijding

Voor alle problemen met vocht bestaat de geschikte oplossing! Een belangrijk gedeelte van de bestaande woningen heeft last van vochtproblemen. Hoewel een structureel vochtprobleem hoofdzakelijk voorkomt bij oudere woningen, zijn nieuwe woningen er niet immuun voor.Vochtbestrijding in de kruipruimte

Er zijn diverse manieren waarop uw kruipruimte kan vollopen met water. Een lekke dakgoot waaruit water tegen de muur loopt, een lek in een buitenleiding die voor vochtige muren, een hogere grondwaterstand of zelfs water in de kelder of kruipruimte zorgt.

Meerdere dagen hevige regenval waardoor de rioleringen overbelast zijn waardoor het water uit de riolering terug begint te lopen, uw kelder en/of kruipruimte in met als gevolg een ondergelopen kelder en/of kruipruimte!De problemen detecteren

De problemen zijn duidelijk, wateroverlast en een ondergelopen kelder en/of kruipruimte, maar hoe kan dat voorkomen worden? Allereerst moet de oorzaak achterhaald worden en afhankelijk van de oorzaak kunnen er door Zegwaard Rioolontstopping oplossingen bedacht worden.

Als de wateroverlast ontstaan is door korte heftige regen waarbij de piekcapaciteit van de riolering overschreden wordt kan een terugslagklep in de riolering geplaatst worden. Deze klep zorgt ervoor dat het water slechts 1 kant op kan stromen en dat het dus niet terug de kelder en/of kruipruimte in kan. Daarbij kan de plaatsing van een extra pomp met een hoog buizenstelsel (om een waterslot te creëren) gebruikt worden om het teveel aan water uit de kelder weg te pompen en in het riool te houden.

Wateroverlast in kelders en/of kruipruimtes brengen waterschade toe aan de fundering van uw woning of pand en bovendien is het risico op schimmel ook groot.Wateroverlast oplossen

Zegwaard Rioolbeheer kan de riolering herstellen en de kelder en/of kruipruimte leegpompen of leegzuigen met behulp van één van onze vacuümwagens. Na het leegzuigen van een kruipruimte is het raadzaam om de grond van de kruipruimte te bedekken met een laag zand, zodat u na de wateroverlast geen last zal krijgen van rioolvliegen.

U kan Zegwaard Rioolbeheer 24 uur per dag en 7 dagen per week, telefonisch bereiken via ons telefoonnummer 015 - 262 61 61.Kruipruimte laten leegzuigen? Wij hebben de oplossing!

VOOR ONDERHOUD PLAATSEN EN LEGEN VAN VETPUTTEN!

[profiler]
Memory usage: real: 24641536, emalloc: 23983424
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem