Leidingwerk vetput reinigen

Schoonmaken leidingwerk vetput

Als wij op basis van een onderhoudscontract of regie onderhoud plegen op uw vetput, reinigen wij bij iedere onderhoudsbeurt ook direct het leidingwerk. Helaas wordt er momenteel heel veel naar prijs gekeken omdat de hele bio-industrie op dit moment zo'n hype is. Zegwaard onderscheid zich gelukkig niet door prijs, maar door de kundigheid van onze chauffeurs. De vetputten van ondernemers die wij onder contract hebben blijven vaak jarenlange goede relaties. Het werk dat wij naast het ledigen van de vetput uitvoeren is het doorspuiten van het leidingwerk en met name de in en uitgaande leiding van de vetput. Onze chauffeurs hebben altijd 20 verschillende spuitkoppen in de auto om iedere vetput c.q. leiding naar behoren te kunnen schoonmaken en door te spuiten.

Wanneer hier geen aandacht aan wordt besteed ontstaat er achterstallig onderhoud aan het leidingwerk en heeft het leidingwerk grote kans om verstopt te raken. Wanneer er warm afvalwater via de lozingstoestellen in de keuken naar de vetput wordt geloosd, koelt het water naarmate het door het leidingwerk wordt getransporteerd af. Als het warme afvalwater afkoelt in het leidingwerk gaat het vet stollen en blokkeert het de doorgang van het afvalwater, hierdoor ontstaat een verstopping. Door middel van een spuitslang met hogedruk en roterende spuitkoppen, reinigen wij uw leidingwerk en zorgen ervoor dat achtergebleven vet alsnog in de vetput terecht komt.

Ons motto luid dan ook dat kwaliteit altijd boven prijs gaat om de levensduur van uw vetput absoluut te verlengen.Gratis advies over het schoonmaken van leidingwerk van uw vetput

Wilt u gratis advies over het schoonmaken van leidingwerk van uw vetput / vetafscheider? Neem geheel vrijblijvend contact op via 015 - 262 61 61. Wij staan uw graag geheel vrijblijvend te woord.Laat uw leidingwerk schoonmaken door Zegwaard Rioolbeheer, zodat u zich daar geen zorgen meer over hoeft te maken!

VOOR ONDERHOUD PLAATSEN EN LEGEN VAN VETPUTTEN!

[profiler]
Memory usage: real: 24641536, emalloc: 23981488
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem