Vetput onderhoud

Vetput / vetafscheider legen en reinigen

Een vetafscheider dient zo vaak gereinigd te worden als voor een goede werking noodzakelijk is. Hierbij dient rekening gehouden te worden met het feit dat de laagdikte van het vet maximaal 16 cm mag bedragen en het slibgedeelte voor maximaal 50% gevuld mag zijn met slib. Indien één van deze maximale waarden wordt overschreden is de afscheider vol en dient deze geledigd en gereinigd te wordenVetput / vetafscheider onderhoudscontact op maat

Een onderhoudscontract voor het uitvoeren van periodiek onderhoud aan rioolstelsels en toebehoren verlengt de levensduur van uw vetafscheider / vetput aanzienlijk en werkt bovendien kostenbesparend. Onverwachte verstoppingen en andere storingen worden hierdoor tot een minimum beperkt. Omdat wij verschillende routes efficiënt kunnen combineren worden de kosten van een onderhoudscontract nog aantrekkelijker. Wij bieden u geheel vrijblijvend de mogelijkheid van een onderhoudscontract aan voor het reinigen van uw vetafscheider. Deze service is en te allen tijde opzegbaar. U bent daarom nergens aan verbonden en u zit ook niet automatisch vast aan een eventuele prijsverhoging.

Indien u gebruikt maakt van ons onderhoudscontract komt uw vetafscheider in de planning te staan en zal deze periodiek, zoals afgesproken worden gereinigd. Vanzelfsprekend houden wij rekening met bepaalde voorkeuren. Wanneer het u bijvoorbeeld het beste uitkomt als wij alleen op maandag, voor of na de middag of op dagen waarop de zaak gesloten is langskomen, is dit geen enkel probleem.

In overleg met u zal de frequentie van het reinigen bepaald worden. Als blijkt dat de vetafscheider te veel of te weinig wordt gereinigd zullen wij met u hierover contact opnemen om de frequentie aan te passen. Zo bent u altijd gewaarborgd van het tijdig leegmaken van uw vetafscheider zodat een goede werking van uw vetput gegarandeerd is.Voordelen van een onderhoudscontract

- ten allen tijden opzegbaar, u zit dus nergens aan vast.
- u komt automatisch bij ons in de planning, dus de vetput wordt altijd op tijd gereinigd.
- wij houden rekening met uw voorkeur voor het tijdstip van reiniging.
- vooraf afgesproken prijzen, dus geen onverwachte verrassingen of prijsstijgingen.
- indien mogelijk reinigen van keukenriolering zonder bijkomende kosten.
- wij beschikken over moderne machines zodat de overlast beperkt blijft.
- gegarandeerd snelle service bij eventuele tussentijdse verstoppingen.
- reiniging door een erkend inzamelingsbedrijf.
- jarenlange ervaring en representatief personeel.Gratis advies over onderhoud van uw vetput / vetafscheider

Wilt u gratis advies over onderhoud van uw vetput / vetafscheider? Of functioneert uw huidige vetput / vetafscheider niet goed meer? Neem geheel vrijblijvend contact op via 015 - 262 61 61. Wij staan uw graag, geheel vrijblijvend te woordLaat uw vetput / vetafscheider onderhouden door Zegwaard Rioolbeheer, zodat u daar geen zorgen meer over heeft!

VOOR ONDERHOUD PLAATSEN EN LEGEN VAN VETPUTTEN!

[profiler]
Memory usage: real: 24641536, emalloc: 23987424
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem