vetput reparatie

Vetput / vetafscheider reparatie zonder demonteren

Zegwaard Vetafscheiders is gespecialiseerd in het repareren van uw vetafscheider. Wanneer uw vetafscheider op een moeilijk te bereiken plek is geplaatst of ingebouwd, bij voorbeeld midden in uw restaurant, spreekt het voor zich dat u tijdens de reparatie zo min mogelijk hinder ondervindt.

Er kan gekozen worden om de bestaande vetafscheider m.b.v. kunststoflassen te repareren. Het voordeel van repareren is dat er geen hak, breek of sloopwerkzaamheden aan te pas komen.

Tevens is het ook mogelijk om een nieuwe op maat gemaakte vetafscheider in de bestaande vetafscheider te plaatsen, de nieuwe wanden, voorvangbak en kamers van de vetafscheider worden ook met behulp van kunststoflassen aan elkaar waterdicht bevestigd. Zo bent u ervan verzekerd dat de overlast tijdens de reparatie van uw vetput tot een minimum beperkt blijft.Kunststoflassen van kapotte een vetput of vetafscheider

Reparatie van kunststof onderdelen van uw vetput / vetafscheider gebeurt door middel van kunststoflassen mits het een lasbaar materiaal betreft.

Bij kunststoflassen wordt met behulp van hete lucht het materiaal verhit tot de juiste temperatuur. Door toevoeging van lasdraad van hetzelfde materiaal worden de kunststof delen aan elkaar gesmolten. De ingestelde temperatuur is hierbij zeer belangrijk. Te hete lucht heeft een slechte hechting tot gevolg en met te koude lucht smelt de kunststof niet.

Daarom maken wij gebruik van een speciaal lasapparaat wat de lucht tot op 5 graden Celsius nauwkeurig verhit, waardoor een stevige las gegarandeerd is.Gratis advies reparatie van uw vetput / vetafscheider

Wilt u gratis advies over reparatie van uw vetput / vetafscheider? Of functioneert uw huidige vetput / vetafscheider niet goed meer? Neem geheel vrijblijvend contact op via 015 - 262 61 61. Wij staan uw graag geheel vrijblijvend te woord.Laat uw vetput / vetafscheider repareren door Zegwaard.

VOOR ONDERHOUD PLAATSEN EN LEGEN VAN VETPUTTEN!

[profiler]
Memory usage: real: 24379392, emalloc: 23979232
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem