Scholing monteurs

Certificaat 'Klantgericht Communiceren'

Steeds nadrukkelijker komt het kwaliteitsaspect van de dienstverlening in de dagelijkse beroepspraktijk van onze riool servicemonteurs naar voren. De servicemonteurs van Zegwaard Rioolbeheer (Vetputten & Vetafscheiders) zijn het visitekaartje van ons bedrijf en hebben direct contact met u als klant. Communicatie is belangrijk voor het afwikkelen van alle opdrachten die betrekking hebben tot de (riool)diensten die Zegwaard Rioolbeheer aanbiedt. Dit geldt ook voor de communicatie tussen servicemonteurs en hun leidinggevenden en collega's.

Daarom is het voor Zegwaard Rioolbeheer van het grootste belang om de kwaliteit ook op het punt van communicatie zo optimaal mogelijk te laten verlopen voor u en natuurlijk ook voor ons als bedrijf.

Tijdens de cursus leren onze servicemonteurs zich een representatieve houding aan te nemen naar klanten, leidinggevenden en collega's. Daarnaast leren ze beter communiceren en in bepaalde situaties vanuit een juiste beroepshouding te handelen.

Met gepaste trots kunnen wij u melden dat alle servicemonteurs van Zegwaard Rioolbeheer de cursus met succes hebben afgerond en het Certificaat 'Klantgericht Communiceren' hebben behaald.
Vanzelfsprekend zal ook voor alle toekomstige servicemonteurs die aangenomen worden deze scholing worden aangevraagd.VOOR ONDERHOUD PLAATSEN EN LEGEN VAN VETPUTTEN!

[profiler]
Memory usage: real: 24379392, emalloc: 23973136
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem