Vetputten & Vettonnen

Vetput / vetafscheider legen

Een vetput / vetafscheider efficiënt en met zorg legen is een vak! De vakkundigheid van onze chauffeurs maakt hierin een groot verschil. De vetputten van ondernemers die wij onder contract hebben blijven vaak jarenlange goede relaties.
Het werk dat wij hoofdzakelijk uitvoeren naast het legen is het doorspuiten van het leidingstelsel en met name de in en uitgaande leiding van de vetput.
Lees hier meer informatie over het legen van vetputten.Vetput / vetafscheider plaatsen

Een vetput / vetafscheider plaatsen is een vak waar bijna niemand in is gespecialiseerd. Na het jarenlang legen van vetafscheiders heeft de firma Zegwaard besloten zich ook hierin te gaan specialiseren. Geen enkel collega-bedrijf heeft een zo groot machinepark wat gespecialiseerd is in het plaatsen van een vetafscheider als Zegwaard. Al onze chauffeurs en machinisten zijn in het bezit van de benodigde papieren (kraan en hijsbewijzen) zodat, alle plaatsingen worden uitgevoerd volgens de richtlijnen van de VCA.
Lees hier meer informatie over het plaatsen van vetputten.Vettonnen

Zegwaard Vetputten & Vetafscheiders zorgt ervoor dat u als horecaondernemer geen omkijken hebt naar het afvoeren van uw gebruikte frituurvet of frituurolie in vettonnen. Wij bieden een regelmatige ophaalservice voor onder meer snackbars en restaurantketens, bedrijfscatering en zorginstellingen.
Lees hier meer informatie over vettonnen.Keukenafval

De afgelopen jaren zijn de milieuregels voor de horeca aanzienlijk verscherpt. Bedrijven die voedingsmiddelen vervaardigen, bewerken of verwerken dienen aan de wet milieubeheer te voldoen. Als ondernemer van een dergelijk bedrijf of instelling heeft u wel belangrijker zaken om te regelen, als het afvoeren van uw gebruikte frituurvet of frituurolie.
Lees hier meer informatie over afvoer van keukenafval.VOOR ONDERHOUD PLAATSEN EN LEGEN VAN VETPUTTEN!

[profiler]
Memory usage: real: 24379392, emalloc: 23980872
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem