Vetputten Maastricht

Vetafscheider / vetput legen in Maastricht

Wanneer u een vetput gebruikt heeft u de verplichting om uw vetafscheider periodiek te legen. Vaak is dit geregeld in de milieuvergunning. Zegwaard zorgt dat de daarbij behorende leidingen professioneel worden gereinigd. Een overvolle vetafscheider en/of verstopte aan- en afvoerleiding veroorzaakt water- en stankoverlast en dit komt altijd ongelegen.
Zegwaard heeft diverse hogedrukwagens en vacuumzuigauto's om uw vetafscheider professioneel te legen en de vetafscheider en het leidingstelsel te reinigen waardoor een langere levensduur wordt gegarandeerd.

U kunt ons 24 uur per dag en 7 dagen per week, bereiken via ons gratis telefoonnummer:

0800 - 2 62 61 61

Vanuit onze hoofdvestiging, sturen wij onze servicewagens dagelijks op pad om vele vetputten in Maastricht te legen.Vetafscheider / vetput reparatie in Maastricht

Zegwaard Vetafscheiders is gespecialiseerd in het repareren van uw vetafscheider. Wanneer uw vetafscheider op een moeilijk te bereiken plek is geplaatst of ingebouwd, bij voorbeeld midden in uw restaurant, spreekt het voor zich dat u tijdens de reparatie zo min mogelijk hinder ondervindt.

Er kan gekozen worden om de bestaande vetafscheider m.b.v. kunststoflassen te repareren. Het voordeel van repareren is dat er geen hak, breek of sloopwerkzaamheden aan te pas komen.
Tevens is het ook mogelijk om een nieuwe op maat gemaakte vetafscheider in de bestaande vetafscheider te plaatsen, de nieuwe wanden, voorvangbak en kamers van de vetafscheider worden ook met behulp van kunststoflassen aan elkaar waterdicht bevestigd. Zo bent u ervan verzekerd dat de overlast tijdens de reparatie van uw vetput tot een minimum beperkt blijft.

U kunt ons in Maastricht, 24 uur per dag en 7 dagen per week, bereiken via ons gratis telefoonnummer:

0800 - 2 62 61 61

Vetput kapot? Zegwaard heeft voor ieder probleem met uw vetput een passende oplossing.Vetafscheider / vetput onderhoud in Maastricht

Een onderhoudscontract voor het uitvoeren van periodiek onderhoud aan een vetafscheider en toebehoren verlengt de levensduur van uw vetafscheider / vetput aanzienlijk en werkt bovendien kostenbesparend. Onverwachte verstoppingen en andere storingen worden hierdoor tot een minimum beperkt. Omdat wij verschillende routes efficiënt kunnen combineren worden de kosten van een onderhoudscontract nog aantrekkelijker. Wij bieden u geheel vrijblijvend de mogelijkheid van een onderhoudscontract aan voor het reinigen van uw vetafscheider. Deze service is en te allen tijde opzegbaar. U bent daarom nergens aan verbonden en u zit ook niet automatisch vast aan een eventuele prijsverhoging.

Indien u gebruikt maakt van ons onderhoudscontract komt uw vetafscheider in de planning te staan en zal deze periodiek, zoals afgesproken worden gereinigd. Vanzelfsprekend houden wij rekening met bepaalde voorkeuren. Wanneer het u bijvoorbeeld het beste uitkomt als wij alleen op maandag, voor of na de middag of op dagen waarop de zaak gesloten is langskomen, is dit geen enkel probleem.

In overleg met u zal de frequentie van het reinigen bepaald worden. Als blijkt dat de vetafscheider te veel of te weinig wordt gereinigd zullen wij met u hierover contact opnemen om de frequentie aan te passen. Zo bent u altijd gewaarborgd van het tijdig leegmaken van uw vetafscheider, zodat een goede werking van uw vetput gegarandeerd is.

U kan Zegwaard, 24 uur per dag en 7 dagen per week, telefonisch bereiken via ons gratis nummer 0800 - 2 62 61 61.

Heeft u vragen met betrekking tot onze diensten? Laat het ons weten! Wij bieden u altijd een oplossing op maat in Maastricht!VOOR ONDERHOUD PLAATSEN EN LEGEN VAN VETPUTTEN!