Vettonnen

Houdt uw gebruikte frituurvet en frituurolie uit het milieu!

Uit gebruikte frituurvetten en frituuroliën kunnen grondstoffen teruggewonnen worden voor nuttige toepassingen zoals biobrandstof (biodiesel). Hierdoor komen er minder schadelijke stoffen in het milieu. Zegwaard Rioolbeheer B.V. zorgt ervoor dat u als horecaondernemer geen omkijken heeft naar het afvoeren van uw gebruikte frituurvet of frituurolie. Wij bieden een regelmatige ophaalservice voor onder meer snackbars en restaurantketens, cateringbedrijven en zorginstellingen. In de afgelopen jaren zijn de milieuregels voor de horeca aanzienlijk verscherpt. Een aantoonbare, duurzame verwijdering van afval is verplicht gesteld. U ontvangt van ons dan ook een aflever/afname bon, waarmee u aantoont dat er een duurzame verwijdering en verwerking van uw gebruikte frituurvet heeft plaatsgevonden.

Zie het stroomschema vetrecycling:
stroomschema vetrecycling zegwaard vetputtenDe werking van vettonnen

Een aantal tips voor het opslaan en afvoeren van uw gebruikte frituurvet of frituurolie:
• Laat het frituurvet of de frituurolie eerst afkoelen;
• Giet het frituurvet of de frituurolie in de blauwe vetton;
• Doe geen ander afval en water in de ton;
• Sluit de vetton goed af.

Wij voeren de vetton af op basis van uw gebruikshistorie. Mocht deze eerder vol zijn neem dan gratis contact op met onze planning via telefoonnummer: 015 - 262 61 61 dan wordt er direct een afspraak met u gemaakt.Gratis advies over vettonnen

Wilt u gratis advies over vettonnen? Of functioneert uw huidige vetton niet goed meer? Neem geheel vrijblijvend contact op via 015 - 262 61 61. Wij staan uw graag geheel vrijblijvend te woord.Vettonnen van Zegwaard!

VOOR ONDERHOUD PLAATSEN EN LEGEN VAN VETPUTTEN!

[profiler]
Memory usage: real: 24641536, emalloc: 24004912
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem