Wasstraten

Olieafscheiders en slibvangputten in wasstraten

Olie is een ongewenste stof in het afvalwater. In besluiten en vergunningen worden daarom voorschriften gesteld aan oliehoudend afvalwater om de lozing van olie in het riool en het oppervlaktewater te beperken. Dit kan betekenen dat een olieafscheider geplaatst moet worden.

Olieafscheiders worden meestal gebruikt in wasstraten, omdat hier afvalwater met olie en slib vrijkomt door het wassen van auto's.

Om ervoor te zorgen dat het vrijgekomen afvalwater niet direct in het riool terecht komt wordt in wasstraten gebruik gemaakt van een olieafscheider of slibvangput.Olieafscheider en slibvangput legen

Elk bedrijf waar oliehoudendafvalwater en/of slib vrijkomt is wettelijk verplicht de olieafscheider of slibvangput periodiek te laten legen.

Zegwaard kan dit zowel periodiek door middel van een onderhoudscontact voor u uitvoeren, maar als u uw olieafscheider of slibvangput eenmalig wilt laten legen is dit ook geen enkel probleem. Bedrijven met een onderhoudscontact hebben echter wel altijd voorrang als er problemen zijn aan de olieafscheider die opgelost moeten worden.Onderhoud van olieafscheiders in wasstraten

Door preventief en periodiek onderhoud aan uw olieafscheider en de daartoe behorende leidingstelsels te laten uitvoeren door Zegwaard, voorkomt u dat u en uw klanten voor vervelende verrassingen komen te staan.

Wenst u meer informatie over preventief en periodiek onderhoud van uw olieafscheider en/of slibvangput in uw wasstraat? Neemt u dan gerust contact op met Zegwaard. Wij bieden u het beste onderhoud tegen de beste prijs.

U kan Zegwaard Rioolbeheer 24 uur per dag en 7 dagen per week, telefonisch bereiken via ons telefoonnummer 015 - 262 61 61.Geef uw olieafscheider en/of slibvangput in onderhoud van Zegwaard!

VOOR ONDERHOUD PLAATSEN EN LEGEN VAN VETPUTTEN!

[profiler]
Memory usage: real: 24379392, emalloc: 23980064
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem